Fokmerries

Dahlia van de Westen

Leeftijd 2008 Kleur bruin Stokmaat 1.66 Stamboek KWPN Elite IBOP Geslacht V

Dahlia van de Westen is een telg uit een van de bekendste stammen van Nederland. Haar grootmoeder is Charites v. Roemer en haar moeder Lotus v. Donnerhall. Zij is gefokt door Cees Kikkert uit Den Burg. Dahlia's halfbroer is de KWPN goedgekeurde hengst Galandro en er komen uit deze stam zeer veel goede en beroemde sportpaarden. Dahlia heeft in 2015 een stoer hengstveulen gegeven van de hengst Fairytale en in 2016 een prachtig merrieveulen van de hengst George Clooney v. De Niro x Wolkentanz II. In 2017 heeft zij een bijzonder stoer hengstveulen van Governor gebracht en Dahlia bracht in 2018 een prachtig merrieveulen van Governor en is niet drachtig voor 2019

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Kabloom! de Jeu

Leeftijd 2015 Kleur bruin Stokmaat nvt Stamboek KWPN Geslacht V

Kabloom! de Jeu is het eerste 2015 ET (merrie) veulen van Sisther de Jeu met de hengst Glamourdale, Kabloom! is zelfs het eerste veulen van Glamourdale geboren in Nederland. Een prachtige combinatie, veel oprichting, schitterend hoofdje en een pittig karakter.. ze is voor de duvel niet bang! Kabloom! de Jeu beweegt met veer, afdruk en heel veel lossigheid. Zij is in 2018 ster geworden, zadelmak gemaakt en is voor 2019 drachtig van H. Ekwador. ******************SOLD******************** Kabloom! de Jeu is voor de helft verkocht aan Wise Stables in Kootwijkerbroek en ik verheug mij op de samenwerking!

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Jive-Tango de Jeu

Leeftijd 2014 Kleur Zwart Stokmaat Nvt Stamboek Kwpn Geslacht V

Prachtige hoogbenige zwarte dochter van Jazz uit onze Etango de Jeu, v. Negro x Contango. Jive-Tango ziet er veelbelovend uit. Jive Tango zal worden ingezet voor de fokkerij en is nu drachtig van de Oldenburger hengst Benicio.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Jubilee de Jeu

Leeftijd 2014 Kleur donkerbruin Stokmaat nvt Stamboek KWPN Geslacht V

Reikhalzend naar uitgekeken en nu vanavond, zondag 10 februari 2014 is zij geboren: Jubilee de Jeu een prachtige dochter van Sisther de Jeu v. Gribaldi x Amor, voormalig Grand Prix paard van Edward Gal en van Charmeur v. Florencio. Jubilee is Prok en zal worden ingezet voor de fokkerij.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Ivette K

Leeftijd 2013 Kleur zwart Stokmaat nvt Stamboek KWPN Geslacht V

Een prachtig sterk gebouwde merrie van de Keurhengst Negro uit Silhouette v. Jazz x Ulft. Ivette is zadelmak en drachtig voor 2017 van de hengst Gunner KS.v. Belissimo x Vincent x Donnerhall.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Ione de Jeu

Leeftijd 8 juni 2013 Kleur vos Stokmaat nvt Stamboek KWPN Geslacht V

Een prachtige dochter van Fidertanz uit onze Basta de Jeu ster prok v. Don Romantic x Contango, met veel beweging en veer. Ione is zadelmak en is nu drachtig voor 2017 van de beroemde stempelhengst Rubin Royal.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Fiora de Jeu

Leeftijd 2008 Kleur bruin Stamboek Oldenburger Verband Geslacht V

Fiora de Jeu V. Depardieu x Skala V.Sandro Hit x Classiker x Donnerhall, mooie grootramige merrie uit de Oldenburger Kebandinastam. Fiora heeft in 2014 een ET veulen van Sisther de Jeu gebracht, Jesper de Jeu, in 2016 LaVie de Jeu, een merrieveulen van Vivaldi en Sisther en in 2017 een hengstveulen van Johnson x Sisther, Marin de Jeu. Fiora zal voor 2018 zelf ingezet worden voor de fokkerij.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Faery de Jeu

Leeftijd 2010 Kleur donkerbruin Stokmaat 1.61 Stamboek KWPN Geslacht V

Faery de Jeu is een merrie met veel souplesse en go, ze kan heel gemakkelijk schakelen en een heel lief karakter. Faery is een dochter van Voice uit Beau Regard Elite V.Tolando x El Corona Zij ontwikkelt zich goed en wordt op dit moment ingezet als draagmoeder.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Fabelle de Jeu

Leeftijd 2010 Kleur vos Stokmaat 1.65 Stamboek KWPN Geslacht V

Fabelle de Jeu V. Fürst Romancier x Serano Gold x Brentano II uit de moederlijn van Weltmeyer, een merrie met veel beweging en maat. Fabelle de Jeu heeft in 2014 een prachtig ET merrieveulen van Sisther de Jeu en Charmeur gebracht en is voor 2015 dragend van een ET van Sisther de Jeu en de hengst Dante Weltino wat inmiddels geboren is: een zeer mooi hengstveulen. Fabelle heeft in 2016 Libelle de Jeu gebracht, een prachtig merrieveulen van Best of Gold en is voor 2017 dragend van Rubin Royal.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Etango de Jeu

Leeftijd 2009 Kleur donkerbruin Stokmaat 1.73 Stamboek KWPN keur ibop Geslacht V

Etango de Jeu V. Negro x Tango de Jeu pref. prest V.Contango x Rubinstein. Een geweldige merrie met veel maat en ras en super bewegen. Etango de Jeu heeft in april een fantastische IBOP gescoord met 84 punten en is tevens ster geworden, Etango de Jeu heeft in 2014 een prachtig merrieveulen van Jazz gekregen, in 2015 een hengst van Sezuan, in 2016 een hengstveulen van Fursten-Look en is voor 2017 drachtig van For Final.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Edoste de Jeu

Leeftijd 2009 Kleur zwartbruin Stokmaat 1.75 Stamboek KWPN Geslacht V

Edoste de Jeu is een zeer hoogbenige dochter van de hengst Negro uit Elfe V.Ex Libris x Grundstein. Zij komt uit de Edostestam en is een halfzus van de goedgekeurde hengst Diamo Gold. Edoste heeft in 2014 een geweldig hengstveulen van De Niro gebracht, in 2015 een merrie van Galileo van Bria en in 2016 een hengstveulen van Toto jr. Edoste is nu drachtig voor 2017 van For Romance.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Belle de Jeu

Leeftijd 2006 Kleur vos Stokmaat 1.65 Stamboek Oldenburger Verband Geslacht V

Belle de Jeu V.Serano Gold x Brentano II x Lauries Crusador uit de bekende Hannoveraanse moederlijn van de hengst Weltmeyer. Serano Gold komt uit de beroemde Edostelijn en dit maakt Belle tot een zeer interessante fokmerrie. Zij heeft in 2014 een prachtig ET merrie veulen van Sisther de Jeu en Charmeur gebracht en is nu dragend met een ET van Sisther de Jeu en de hengst Governor.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Beau Regard

Leeftijd 2006 Kleur donkere vos Stokmaat 1.67 Stamboek KWPN Elite Geslacht V

Beau Regard is een hoogbenige zeer goed bewegende dochter van de hengst Tolando uit een elite merrie van El Corona x Kristal. Beau heeft een IBOP afgelegd met 80 punten. Zij heeft in 2012 een grootramig en elegant veulen van Don Tango B. Beau Regard heeft een prachtig hengstveulen, embryo van Sisther de Jeu en de stempelhengst Jazz gebracht in 2014 en wordt voor 2017 opnieuw ingezet als draagmoeder.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Basta de Jeu

Leeftijd 2006 Kleur zwartbruin Stokmaat 1.76 Stamboek KWPN Ster Prok Ibop Geslacht V

Basta de Jeu is een hoogbenige grootramige dochter van Blue Hors Don Romantic x Tango de Jeu pref. prest. V. Contango x Rubinstein. Zij komt uit een familie die beroemd is om haar fijne karakters, ook Basta heeft dat geerfd. Basta heeft een goede IBOP test gelopen en is nu een geweldige fokmerrie. Basta is nu voor 2015 dragend van de hengst Dante Weltino en heeft inmiddels een bijzonder elegant en zeer goed bewegend merrieveulen gebracht, die geselecteerd is voor de Elite Veulenveiling Borculo en daar verkocht is aan de familie Nekeman en ik wens hen zeer veel succes toe met Kassandra de Jeu. Basta de Jeu heeft in 2016 een merrieveulen van Dante Weltino gehad en is nu niet dragend.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Helaine de Jeu

Leeftijd 2012 Kleur br Stokmaat nvt Stamboek KWPN Geslacht V

Helaine de Jeu V.Don Tango B x Beau Regard Elite Ibop V. Tolando x El Corona, is een grootramig en zeer goed bewegend merrie. Helaine heeft zeer veel maat en kan fijn bewegen, zij zal opgeleid worden voor de merriekeuring 2015. Helaine is voor 2017 ingezet als draagmoeder.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Eclair de Jeu

Leeftijd 2009 Kleur bruin Stokmaat 1.65 Stamboek KWPN Prok IBOP Geslacht V

Eclair is een dochter van Voice uit Rubinette Elite EPTM V. Cocktail x Rubinstein. Zij heeft zeer goede gangen en een fijn karakter, zij heeft het Prok certificaat en heeft in 2013 een prachtig merrieveulen Ianthe de Jeu van de Oldenburger hengst Fidertanz en in 2014 een top hengstveulen van Jazz, Jasson de Jeu, en heeft in 2015 een zeer goed en stoer hengstveulen gebracht, wat geselecteerd is voor de Elite Veulenveiling Borculo. Eclair had in 2016 weer een prachtig veulen van H.Ekwador en is voor 2017 dragend van High Five US Eclair heeft een goede merrietest afgelegd en is nu Prok IBOP!

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Bijou de Jeu

Leeftijd 2006 Kleur donkere vos Stokmaat 1.66 Stamboek KWPN Elite IBOP Geslacht V

Bijou de Jeu is een prachtige dochter van Florencio uit een Rubinstein x Bucephalos moeder, Rullienda die uit de beroemde fokkerij van Harli Seifert in Oldenburg komt, de Rudilore stam. Bijou heeft een IBOP van 77.5 pnt gelopen en is een geweldige fokmerrie. Zij heeft in 2012 een geweldig hengstveulen van Voice gebracht die in Harich reservekampioen van Friesland werd. Bijou kreeg in 2013 een fantastisch hengstveulen van Voice, Indy de Jeu, en die werd voor Euro 24.000,-- verkocht op Elite Veulenveiling Borculo aan de familie Lemmens. Ik wens hen heel veel plezier en succes met Indy de Jeu! Bijou had in 2016 een veulen van Johnson en is voor 2017 dragend van de geweldige Revolution.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Sisther de Jeu

Leeftijd 1999 Kleur bruin Stokmaat 1.72 Stamboek kwpn Geslacht V

Sisther de Jeu Elite Sport V.Gribaldi keur x Esther Pref.Prest. V.Amor x Irco Polo is gefokt door de beroemde fokkers Huub en Tiny van Helvoirt. Zij is als veulen door Ton de Jeu aangekocht en is als 3 jarige bij ons op stal gekomen. Sisther is na het zadelmak maken verder getraind door GoffeNil v.d. Zijden, onze toenmalige stalruiter. Onder hem heeft zij o.a. deelgenomen aan de VSN finale, als 4 jr in Pavo Cup gelopen. Ook is zij tussendoor op 4 jarige leeftijd Nationaal Kampioen 4/7 jr. dressuurmerries geworden. Vervolgens is zij Fries Kampioen M2 geweest en op 5 jr leeftijd als beste merrie in de PavoCup finale op de 6e plaats geeindigd. In februari 2005 is Sisther naar de stallen van Edward Gal verhuisd en in augustus 2005 onder Edward 7e geworden op het WK Jonge Paarden in Verden. Daarna heeft Edward haar rustig doorgetraind tot de LT en in 2007 is Sisther Kampioen LT op de NK in Eindhoven geworden. In 2008 is zij gestart in de Grand Prix en heeft in de jaren daarna vele goede resultaten, nationaal en internationaal gehaald met Edward. In 2011 werd zij 4e in de Finale FEI Reem Acra World Cup in Leipzig. In de zomer van 2011 won de combinatie een bronzen teammedaille tijdens de EK te Rotterdam. In februari 2013 heb ik Sisther teruggetrokken uit de topsport en zij zal nu ingezet worden voor de fokkerij. Inmiddels zijn er 5 embryos gespoeld uit Sisther de Jeu en met succes geplaatst in eigen De Jeu merries, twee van de hengst Charmeur en twee van de hengst Jazz en een van Zonik, in 2014 zijn alle 5 veulens gezond geboren: Jubilee de Jeu, Joy de Jeu W., Jaxen de Jeu, Jett de Jeu, Jesper de Jeu. In 2015 zijn 4 nakomelingen van Sisther geboren: Kabloom! de Jeu v. Glamourdale, Kandinsky de Jeu v. Governor, Koloriet de Jeu v. Negro, Kenric de Jeu v. Dante Weltino. Voor 2016 zijn 5 embryos geplaatst: van Governor, De Niro, Fürstenball, Johnson en Vivaldi, allen inmiddels gezond geboren en voor 2017 komen er veulens van Johnson en van Rubin Royal.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Nieuws

26-2-2017 Een mooi weekend voor De Jeu Dressage paarden

Een mooi weekend voor 2 door De Jeu gefokte paarden: Asther de Jeu v.Contango x Jazz werd door Tosca Visser zeer vakkundig naar een prachtige 6e plaats op het NK Indoor gereden met zeer mooie scores en MDB’s Eskara...

Lees meer
11-3-2016 De lente moet nog beginnen… maar de eerste 4 veulens zijn er!

Het veulenseizoen is vroeg begonnen dit jaar: de eerste 4 veulens zijn geboren, allen gezond en ze zien er stuk voor stuk prachtig uit! (zegt elke moeder van haar kinderen natuurlijk..;-) Lumière de Jeu ET van Sezuan uit Giuilanta...

Lees meer
07-1-2016 Een gezond, gelukkig en bijzonder 2016 toegewenst!

Ik wens iedereen een gezond, gelukkig en bijzonder 2016 toe met allen die je lief zijn, mens en dier! Terugkijkend op 2015 kan ik niet anders dan dankbaar zijn voor alle bijzondere momenten die ik met mijn familie –...

Lees meer
Bekijk al het nieuws