Veulens

Verwachte veulens in 2017:

* 14-02-2017 ET Glock’s Johnson x Sisther de Jeu s. Gribaldi x Amor
* 07-04-2017 Revolution x Bijou de Jeu s. Florencio x Rubinstein
* 08-04-2017 ET Rubin Royal x Sisther de Jeu s. Gribaldi x Amor
* 25-04-2017 Rubin Royal x Fabelle de Jeu s. Fuerst Romancier x Serano Gold
* 28-04-2017 For Final x Etango de Jeu s. Negro x Contango
* 02-05-2017 Gunnar x Ivette de Jeu s. Negro x Jazz
* 02-05-2017 Rubin Royal x Ione de Jeu s. Fidertanz x Don Romantic
* 24-05-2017 Governor x Dahlia v.Westen s. Spielberg x Donnerhall
* 24-05-2017 For Romance x Edoste de Jeu s. Negro x Ex Libris xx
* 03-06-2017 High Five x Eclair de Jeu s. Glock’s Voice x Cocktail
* 15-06-2017 Revolution x Giulilanta s. Jazz x Flemmingh

Bracha de Jeu

Leeftijd 2018 Kleur zwartbruin Stokmaat nvt Stamboek Oldenburger Verband Geslacht V

Bracha de Jeu is het eerste veulen van 2018! Zij is een zeer goed bewegend veulen van de helaas overleden stempelhengst Dancier uit Basta de Jeu v. Don Romantic x Contango.

Faelyn de Jeu

Leeftijd 2017 Kleur bruin Stokmaat nvt Stamboek Oldenburger Verband Geslacht V

Faelyn de Jeu is een prachtige opwaartse gebouwde nakomelinge van de beroemde hengst Rubin Royal uit Fabelle de Jeu v. Fuerst Romancier x Serano Gold x Brentano I. Faelyn heeft geweldige bewegingen en is zeer interessant voor de fokkerij omdat zij 3 beroemde moederlijnen bij elkaar brengt.

Revelation de Jeu

Leeftijd 2017 Kleur vos Stokmaat nvt Stamboek Kwpn Geslacht V

Revelation de Jeu is een ET dochter van de geweldige hengst Revolution uit Giulilanta keur v. Jazz x Flemmingh die als veulen reservekampioen van Nederland was en als 6 jarige verkocht is via Helgstrand naar USA. Mede-eigenaar Andreas Helgstrand.

MyRomance de Jeu

Leeftijd 2017 Kleur zwartbruin Stokmaat nvt Stamboek Kwpn Geslacht M

MyRomance de Jeu is een mooie dochter van de Oldenburger Hengst For Romance I uit de beroemde Edoste-lijn.

Maxim de Jeu

Leeftijd 2017 Kleur vos Stokmaat nvt Stamboek Kwpn Geslacht M

fantastisch hengstveulen van Governor uit de elite merrie Dahlia van de Westen uit de beroemde lijn van Gerard Vervoorn

Mayon de Jeu

Leeftijd 2017 Kleur donkerbruin Stokmaat nvt Stamboek KWPN Geslacht M

Mayon de Jeu is een langgelijnde zoon van de Oldenburger stempelhengst Rubin Royal uit Ione de Jeu v. Fidertanz x Don Romantic.

Merveille de Jeu

Leeftijd 2017 Kleur bruin Stokmaat nvt Stamboek KWPN Geslacht V

Merveille de Jeu is een prachtig merrieveulen van de bekende Oldenburger Hengst Rubin Royal en Sisther de Jeu

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Marin de Jeu

Leeftijd 2017 Kleur vos Stokmaat nvt Stamboek KWPN Geslacht M

Marin de Jeu is het 15e ET veulen van Sisther de Jeu in 4 seizoenen. Hij is een prachtig luxe hengstveulen van de KWPN hengst Glocks's Johnson TN met veel uitstraling en beweging.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Lissandra de Jeu

Leeftijd 8-7-2016 Kleur bruin Stokmaat nvt Stamboek Oldenburger Verband Geslacht V

Lissandra de Jeu is een bijzonder elegant en fantastisch bewegend merrieveulen van de Oldenburger hengst Dante Weltino uit Basta de Jeu v. Don Romantic x Contango. Lissandra is in mede-eigendom van Helgstrand Dressage Denemarken.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Lior de Jeu

Leeftijd 11-6-2016 Kleur zwart Stokmaat nvt Stamboek KWPN Geslacht M

Lior de Jeu is een zeer goed ontwikkeld hengstveulen van de veelbelovende jonge KWPN hengst Glock's Toto jr. x Negro x Ex Libris xx uit de beroemde Edoste lijn. Lior is in gedeeld eigendom met buitenlandse investeerders.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

LaVie de Jeu

Leeftijd 31-5-2016 Kleur donkerbruin Stokmaat nvt Stamboek KWPN Geslacht V

LaVie de Jeu is een bijzonder ET merrieveulen van de beroemde hengst Vivaldi x Sisther de Jeu met veel beweging en uitstraling. LaVie de Jeu is mede-eigendom van Helgstrand Dressage Denemarken

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Libelle de Jeu

Leeftijd 15-5-2016 Kleur vos Stokmaat nvt Stamboek kwpn Geslacht V

Libelle de Jeu is een bijzonder mooi gevormd merrieveulen uit een van de beste stammen van Hannover, de Loranda lijn, waaruit o.a. de beroemde hengst Weltmeyer stamt, dit gecombineerd met de beroemde Oldenburger Edoste lijn. Veel front, super bewegen en een topkarakter maken dit veulen zeer interessant voor de toekomst, zowel in sport als in fokkerij. Libelle de Jeu is in mede-eigendom van Helgstrand Dressage Denemarken.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Legend de Jeu

Leeftijd 2016 Kleur Donkerbruin Stokmaat nvt Stamboek KWPN Geslacht M

Legend de Jeu is een sterk ontwikkeld hengstveulen van H.Ekwador x Eclair de Jeu v. Glock's Voice x Cocktail. Met veel souplesse en 3 zeer goede gangen is Legend een geweldig interessant hengstveulen met een toekomst in de sport. Legend de Jeu is in mede-eigendom van Helgstrand Dressage Denemarken.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

LaReyna de Jeu

Leeftijd 2016 Kleur Donkerbruin Stokmaat nvt Stamboek KWPN Geslacht V

LaReyna de Jeu is een bijzonder mooi gemodelleerde ET dochter van de KWPN hengst Governor x Sisther de Jeu v.Gribaldi. Heel veel oprichting en makkelijk bewegen met 3 goede gangen. LaReyna is in gedeeld eigendom van buitenlandse investeerders.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Lindy de Jeu

Leeftijd 2016 Kleur vos Stokmaat nvt Stamboek kwpn Geslacht V

Lindy de Jeu is een prachtige, luxe dochter van Glock's Johnson uit Bijou de Jeu Elite Ibop v. Florencio x Rubinstein. Een bijzonder lossig bewegend veulen met veel uitstraling en halfzusje van Indy de Jeu v. Glock's Voice die aangewezen is voor het najaars verrichtingsonderzoek KWPN. Lindy de Jeu is in mede-eigendom van Helgstrand Dressage Denemarken.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Looks de Jeu

Leeftijd 2016 Kleur donkerbruin Stokmaat nvt Stamboek kwpn Geslacht M

Looks de Jeu is een zeer goed ontwikkeld hengstveulen van de jonge BuCha winnaar Fürsten-Look x Etango de Jeu v. Negro x Contango Looks de Jeu is goed gemodelleerd en sterk ontwikkeld met goede gangen. Looks in in mede-eigendom van Helgstrand Dressage Denemarken.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Lorence de Jeu

Leeftijd 2016 Kleur donkerbruin Stokmaat nvt Stamboek KWPN Geslacht M

Lorence de Jeu is een ET zoon van de jonge hengst Glamourdale uit Giulilanta keur v. Jazz x Flemmingh, CK Kampioen Friesland en NMK merrie 2014. Bijzonder mooi van type en zeer goede bewegingen maken dit hengstveulen compleet. Lorence de Jeu is in mede-eigendom van Helgstrand Dressage Denemarken.

Lyzz de Jeu

Leeftijd 2016 Kleur bruin Stokmaat nvt Stamboek KWPN Geslacht V

Een van de mooiste veulens van Sisther de Jeu: Lyzz de Jeu v. Glock's Johnson x Gribaldi x Amor, met veel uitstraling en super beweging! Lyzz is in mede-eigendom van Helgstrand Dressage Denemarken.

Kolana

Leeftijd 2014 Kleur bruin Stokmaat nvt Stamboek KWPN Geslacht V

Kolana is een zeer sterk ontwikkeld merrieveulen van de jonge hengst Ferdeaux, gereden door Kirsten Brouwer uit Dolana v. Vivaldi x Houston. Kolana is een halfzus van Holana v. Apache en geveild op de StarSale veiling in Drachten en gekocht door Emmy de Jeu en mede-eigenaar Kirsten Brouwer.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Koloriet de Jeu

Leeftijd 2015 Kleur sabino vos Stokmaat nvt Stamboek kwpn Geslacht M

Een prachtige ET zoon van GP hengst Negro, vader van wereldtopper Valegro uit onze GP merrie Sisther de Jeu v. Gribaldi x Amor. Koloriet de Jeu is gezegend met veel bling dankzij het sabino gen van vader Negro en met zijn sterke bouw en veel bloed is hij zeer interessant voor de fokkerij.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Korado de Jeu

Leeftijd 2015 Kleur donkerbruin Stokmaat nvt Stamboek Kwpn Geslacht M

Korado de Jeu heeft ook een zeer interessante afstamming: zoon van de GP hengst H-Ekwador v. Heraldik x Corofino x Landgraf en Okara de Jeu v. Jetset D x Rubinstein, moeder van Don de Jeu ggh in Zweden en Finland en Eskara de Jeu NMK kampioene 2012. Korado heeft ook heel veel bloed en fantastisch losse bewegingen.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Kratos de Jeu

Leeftijd 2015 Kleur donkerbruin Stokmaat nvt Stamboek Kwpn Geslacht M

Kratos de Jeu is een hengstveulen met een zeer interessante afstamming: vader H-Ekwador is KWPN erkend en loopt sinds jaren Grand Prix, de afstamming is bijzonder: Heraldik xx x Corofino x Landgraf, eventing/springbloed bij uitstek en nu verenigd in een dressuur Grand Prix hengst. Moeder is Eclair de Jeu prok ibop v. Glocks Voice x Cocktail x Rubinstein. Kratos heeft zeer veel bloed, prachtig model, opwaarts gebouwd en met veel lichtvoetigheid in het lopen.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Kyron Hill

Leeftijd 2015 Kleur vos Stokmaat nvt Stamboek Kwpn Geslacht M

Kyron Hill is een ET hengstveulen van de wereldberoemde GP hengst Damon Hill uit de volle zus van de GP hengst Painted Black, dus Gribaldi x Ferro. Kyron Hill heeft zeer veel bloed en veel gummi in de bewegingen. Kyron Hill is in gezamenlijk bezit van Emmy de Jeu, VEH en Kim TenKate uit Australie.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Khan de Jeu

Leeftijd 2015 Kleur zwartbruin Stokmaat nvt Stamboek Oldenburger Verband Geslacht M

Khan de Jeu is een zeer goed hengstveulen van de jonge Kampioen WK Verden 2014, Sezuan x Etango de Jeu s. Negro x Contango. Khan heeft zeer veel maat en heeft heel goede bewegingen.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Kandinsky de Jeu

Leeftijd 2015 Kleur vos Stokmaat nvt Stamboek Kwpn Geslacht M

Kandinsky de Jeu is een imposante zoon van Governor STR uit Sisther de Jeu. Een hengstveulen met zeer veel uitstraling, zeer goede gangen en maat. *************SOLD*************** Kandinsky de Jeu is voor 50% verkocht aan een buitenlandse client en zal hier in de opfok blijven.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Kabloom! de Jeu

Leeftijd 2015 Kleur bruin Stokmaat nvt Stamboek KWPN Geslacht V

Kabloom! de Jeu is het eerste 2015 ET (merrie) veulen van Sisther de Jeu met de hengst Glamourdale, Kabloom! is zelfs het eerste veulen van Glamourdale geboren in Nederland. Een prachtige combinatie, veel oprichting, schitterend hoofdje en een pittig karakter.. ze is voor de duvel niet bang! Kabloom! de Jeu beweegt met veer, afdruk en heel veel lossigheid. ******************SOLD******************** Kabloom! de Jeu is voor de helft verkocht aan Wise Stables in Kootwijkerbroek en ik verheug mij op de samenwerking!

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Nieuws

26-2-2017 Een mooi weekend voor De Jeu Dressage paarden

Een mooi weekend voor 2 door De Jeu gefokte paarden: Asther de Jeu v.Contango x Jazz werd door Tosca Visser zeer vakkundig naar een prachtige 6e plaats op het NK Indoor gereden met zeer mooie scores en MDB’s Eskara...

Lees meer
11-3-2016 De lente moet nog beginnen… maar de eerste 4 veulens zijn er!

Het veulenseizoen is vroeg begonnen dit jaar: de eerste 4 veulens zijn geboren, allen gezond en ze zien er stuk voor stuk prachtig uit! (zegt elke moeder van haar kinderen natuurlijk..;-) Lumière de Jeu ET van Sezuan uit Giuilanta...

Lees meer
07-1-2016 Een gezond, gelukkig en bijzonder 2016 toegewenst!

Ik wens iedereen een gezond, gelukkig en bijzonder 2016 toe met allen die je lief zijn, mens en dier! Terugkijkend op 2015 kan ik niet anders dan dankbaar zijn voor alle bijzondere momenten die ik met mijn familie –...

Lees meer
Bekijk al het nieuws