De Jeu Sportpaarden

Lior de Jeu

Leeftijd 11-6-2016 Kleur zwart Stokmaat nvt Stamboek KWPN Geslacht M
For sale

Lior de Jeu is een zeer goed ontwikkelde hengst van de veelbelovende jonge KWPN hengst Glock's Toto jr. x Negro x Ex Libris xx uit de beroemde Edoste lijn. Lior is in gedeeld eigendom met buitenlandse investeerders en te koop

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

LaReyna de Jeu

Leeftijd 2016 Kleur Donkerbruin Stokmaat nvt Stamboek KWPN Geslacht V

LaReyna de Jeu is een bijzonder mooi gemodelleerde ET dochter van de KWPN hengst Governor x Sisther de Jeu v.Gribaldi. Heel veel oprichting en makkelijk bewegen met 3 goede gangen. LaReyna is in gedeeld eigendom van buitenlandse investeerders.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Kolana

Leeftijd 2014 Kleur bruin Stokmaat 1.69 Stamboek KWPN Voorlopig keur Geslacht V
For sale

Kolana is een bijzonder goed ontwikkelde merrie van de jonge hengst Ferdeaux, uit Dolana v. Vivaldi x Houston. Zij is als 3 jarige Kampioen van CK Friesland geworden en heeft deelgenomen aan de NMK 2018. Kolana is geveild op de StarSale veiling in Drachten en gekocht door Emmy de Jeu en mede-eigenaar Kirsten Brouwer Kolana laat zich bijzonder goed bewerken en is in training bij Kirsten Brouwer en zij is te koop.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Kratos de Jeu

Leeftijd 2015 Kleur donkerbruin Stokmaat nvt Stamboek Kwpn Geslacht M

Kratos de Jeu is een hengstveulen met een zeer interessante afstamming: vader H-Ekwador is KWPN erkend en loopt sinds jaren Grand Prix, de afstamming is bijzonder: Heraldik xx x Corofino x Landgraf, eventing/springbloed bij uitstek en nu verenigd in een dressuur Grand Prix hengst. Moeder is Eclair de Jeu prok ibop v. Glocks Voice x Cocktail x Rubinstein. Kratos heeft zeer veel bloed, prachtig model, opwaarts gebouwd en met veel lichtvoetigheid in het lopen. Kratos is aangewezen in februari 2018 en loopt in oktober 2018 het verlichtingsonderzoek Hij is in eigendom van Stoeterij Turfhorst.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Kabloom! de Jeu

Leeftijd 2015 Kleur bruin Stokmaat nvt Stamboek KWPN Geslacht V

Kabloom! de Jeu is het eerste 2015 ET (merrie) veulen van Sisther de Jeu met de hengst Glamourdale, Kabloom! is zelfs het eerste veulen van Glamourdale geboren in Nederland. Een prachtige combinatie, veel oprichting, schitterend hoofdje en een pittig karakter.. ze is voor de duvel niet bang! Kabloom! de Jeu beweegt met veer, afdruk en heel veel lossigheid. Zij is in 2018 ster geworden, zadelmak gemaakt en is voor 2019 drachtig van H. Ekwador. ******************SOLD******************** Kabloom! de Jeu is voor de helft verkocht aan Wise Stables in Kootwijkerbroek en ik verheug mij op de samenwerking!

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Jett de Jeu

Leeftijd 2014 Kleur zwart Stokmaat nvt Stamboek kwpn Geslacht M
For sale

Jett de Jeu s. Glock's Zonik x Sisther de Jeu Elite sport s. Gribaldi x Amor is een geweldige stoere zoon van Sisther de Jeu, een van de 5 veulens in 2014 van Sisther. Hij heeft maat, prachtig exterieur en is gezegend met 3 goede gangen, een waardige zoon van zijn moeder! Jett is gestart in klasse L2 en is te koop. Jett de Jeu is in mede-eigendom van VanEykHorses Australia.

Jynn de Jeu

Leeftijd 2014 Kleur bruin Stokmaat nvt Stamboek kwpn Geslacht M

Zeer mooi gemodelleerd hengstveulen van de beroemde vererver De Niro uit onze Edoste de Jeu v. Negro x Ex Libris xx x Grundstein uit de bekende Edoste lijn, een van Oldenburgs beste merrielijnen, o.a. uit deze lijn komen de hengsten Serano Gold, Sun Gold, Best of Gold, Diamo Gold, die uit dezelfde moeder, Elfe komt. Jynn de Jeu kan zeer goed bewegen en heeft veel hengstuitstraling. Jynn is nu onder het zadel en laat zich fijn bewerken, hij is met succes gestart in L2 en is te koop.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Ice de Jeu

Leeftijd 14 juni 2013 Kleur vos Stokmaat nvt Stamboek KWPN Geslacht M
Bekijk filmpje For sale

Ice de Jeu is een mooi gevormde en zeer goed bewegende ruin van Chagall D&R uit de helaas overleden Sisther II, v. Skorpio x Irco Polo uit de moederlijn van Sisther de Jeu. Ice is onder het zadel en is zeer fijn te rijden met een goede bewegingstechniek.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Ira de Jeu

Leeftijd 10 juni 2013 Kleur vos Stokmaat nvt Stamboek KWPN Geslacht V

Een mooi en goed bewegende dochter van Dream Boy uit onze Emma, ster prok v. Rohdiamant x Diamond Hit x Ex Libris, uit de beroemde Edoste lijn. Ira de Jeu is voorlopig keur en was reservekampioen van de CK Friesland 2016 en nr. 7 op de Nationale Merrie Keuring KWPN 2016. Ira is nu in training bij Helgstrand Dressage die ook de mede-eigenaar is en doet het fantastisch.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Ione de Jeu

Leeftijd 8 juni 2013 Kleur vos Stokmaat nvt Stamboek KWPN Geslacht V

Een prachtige dochter van Fidertanz uit onze Basta de Jeu ster prok v. Don Romantic x Contango, met veel beweging en veer. Ione is zadelmak en is nu drachtig voor 2017 van de beroemde stempelhengst Rubin Royal.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Idonnee de Jeu

Leeftijd 18 mei 2013 Kleur bruin Stokmaat nvt Stamboek KWPN Geslacht V

Een mooi langgelijnd en hoogbenige stermerrie van de stempelhengst De Niro uit onze Rubinette Elite Pref. v. Cocktail x Rubinstein. Een merrie die zeer interessant is voor onze fokkerij is met 3 Grand Prix hengsten in haar genen. En gezegend met 3 goede gangen en een geweldig karakter, een kenmerk voor deze stam! Idonnee is zadelmak en laat zich heel fijn bewerken.

Ianthe de Jeu

Leeftijd 27 april 2013 Kleur vos Stamboek KWPN voorlopig keur ibop Geslacht V

Een prachtige dochter van Fidertanz uit Eclair de Jeu v. Voice x Rubinette Elite v. Cocktail, met veel gummi en hoogbenig en gezegend met het fijne karakter van de Mandolina stam. Super bewerkbare merrie, fantastisch karakter en een ibop van 80 punten!

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Isha de Jeu

Leeftijd 20 april 2013 Kleur bruin Stamboek KWPN voorlopig keur prok Geslacht V

Een merrie met heel veel afdruk en prachtige uitstraling, vier witte sokjes en een fantastisch karakter! Isha de Jeu is een dochter van Chagall D&R uit Skala v. Sandro Hit x Classiker, uit de beroemde Kebandinastam van o.a. Don Schufro, Don Primero etc. Heel interessant voor de fokkerij, maar ook voor de sport. Isha was 6e in de kampioensring CK Friesland 2016 en is nu onder het zadel en laat zich super bewerken.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Inkara de Jeu

Leeftijd 6 april 2013 Kleur bruin Stamboek KWPN Elite Ibop Geslacht V

Een stoer en goed bewegende hoogbenige merrie van Bon Bravour v. Painted Black uit Zonkara ster v. Rousseau x Okara keur sport pref. v. Jetset D Inkara de Jeu was in de kampioensring van CK Friesland 2016 en heeft een IBOP gelopen van 76 pnt. Zij is nu Elite Ibop en laat zich super fijn bewerken. Inkara is een nichtje van Eskara de Jeu v. Jazz de 2013 Nederlandse Kampioen 3 jr merries.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Asther de Jeu

Leeftijd 2005 Kleur zwartbruin Stokmaat 1.69 Stamboek KWPN Prok Ibop Sport Geslacht V

Asther de Jeu is een zeldzaamheid! Zij is een dochter van de geweldige hengst Contango uit O.Esther Elite pref prest V. Jazz x J.Esther V.Ulft x Esther pref.prest. V.Amor. De overgrootmoeder van Asther de Jeu is de moeder van Sisther de Jeu. Asther heeft als 3 jarige een fantastische IBOP gelopen van 88 punten, o.a. met 9 en 9.5 voor aanleg en beweging. Asther is sinds haar 3e jaar bij Edward Gal op stal en deze heeft haar getraind naar Lichte Tour niveau. In de afgelopen 2 maanden is zij 2 x gestart in de PSG en won beide proeven met resp. 70.58 en 75.18%. Asther is vooral geliefd om haar geweldige inzet en meewerkend karakter. Mede-eigenaar Moorland Stables, Londen GB.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Horacio de Jeu

Leeftijd 2012 Kleur donkerbruin Stokmaat nvt Stamboek KWPN Geslacht M
Bekijk filmpje For sale

Horacio de Jeu V. Dream Boy x Emma Ster Prok V. Rohdiamant x Diamond Hit is een zeer goed bewegend en knap hengstveulen. Hij was kampioen van de jonge veulenkeuring in Tolbert. Horacio is zeer interessant als hengst, hij komt uit de Edostelijn waar al meerdere hengsten voortgekomen zijn. Horacio de Jeu is zadelmak en laat zich super bewerken, kortom een zeer interessante dressuurbelofte!

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Sisther de Jeu

Leeftijd 1999 Kleur bruin Stokmaat 1.72 Stamboek kwpn Geslacht V

Sisther de Jeu Elite Sport V.Gribaldi keur x Esther Pref.Prest. V.Amor x Irco Polo is gefokt door de beroemde fokkers Huub en Tiny van Helvoirt. Zij is als veulen door Ton de Jeu aangekocht en is als 3 jarige bij ons op stal gekomen. Sisther is na het zadelmak maken verder getraind door GoffeNil v.d. Zijden, onze toenmalige stalruiter. Onder hem heeft zij o.a. deelgenomen aan de VSN finale, als 4 jr in Pavo Cup gelopen. Ook is zij tussendoor op 4 jarige leeftijd Nationaal Kampioen 4/7 jr. dressuurmerries geworden. Vervolgens is zij Fries Kampioen M2 geweest en op 5 jr leeftijd als beste merrie in de PavoCup finale op de 6e plaats geeindigd. In februari 2005 is Sisther naar de stallen van Edward Gal verhuisd en in augustus 2005 onder Edward 7e geworden op het WK Jonge Paarden in Verden. Daarna heeft Edward haar rustig doorgetraind tot de LT en in 2007 is Sisther Kampioen LT op de NK in Eindhoven geworden. In 2008 is zij gestart in de Grand Prix en heeft in de jaren daarna vele goede resultaten, nationaal en internationaal gehaald met Edward. In 2011 werd zij 4e in de Finale FEI Reem Acra World Cup in Leipzig. In de zomer van 2011 won de combinatie een bronzen teammedaille tijdens de EK te Rotterdam. In februari 2013 heb ik Sisther teruggetrokken uit de topsport en zij zal nu ingezet worden voor de fokkerij. Inmiddels zijn er 5 embryos gespoeld uit Sisther de Jeu en met succes geplaatst in eigen De Jeu merries, twee van de hengst Charmeur en twee van de hengst Jazz en een van Zonik, in 2014 zijn alle 5 veulens gezond geboren: Jubilee de Jeu, Joy de Jeu W., Jaxen de Jeu, Jett de Jeu, Jesper de Jeu. In 2015 zijn 4 nakomelingen van Sisther geboren: Kabloom! de Jeu v. Glamourdale, Kandinsky de Jeu v. Governor, Koloriet de Jeu v. Negro, Kenric de Jeu v. Dante Weltino. Voor 2016 zijn 5 embryos geplaatst: van Governor, De Niro, Fürstenball, Johnson en Vivaldi, allen inmiddels gezond geboren en voor 2017 komen er veulens van Johnson en van Rubin Royal.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Nieuws

26-2-2017 Een mooi weekend voor De Jeu Dressage paarden

Een mooi weekend voor 2 door De Jeu gefokte paarden: Asther de Jeu v.Contango x Jazz werd door Tosca Visser zeer vakkundig naar een prachtige 6e plaats op het NK Indoor gereden met zeer mooie scores en MDB’s Eskara...

Lees meer
11-3-2016 De lente moet nog beginnen… maar de eerste 4 veulens zijn er!

Het veulenseizoen is vroeg begonnen dit jaar: de eerste 4 veulens zijn geboren, allen gezond en ze zien er stuk voor stuk prachtig uit! (zegt elke moeder van haar kinderen natuurlijk..;-) Lumière de Jeu ET van Sezuan uit Giuilanta...

Lees meer
07-1-2016 Een gezond, gelukkig en bijzonder 2016 toegewenst!

Ik wens iedereen een gezond, gelukkig en bijzonder 2016 toe met allen die je lief zijn, mens en dier! Terugkijkend op 2015 kan ik niet anders dan dankbaar zijn voor alle bijzondere momenten die ik met mijn familie –...

Lees meer
Bekijk al het nieuws