Verkoop

De Jeu Dressage verkoopt regelmatig veulens en sportpaarden uit eigen fokkerij.

Omdat het een privé fokkerij is moet ik door verkoop mijn stal draaiende houden zodat ik in staat blijf steeds weer kwaliteitsvolle fokprodukten af te leveren.

Mijn fokmerries worden elk jaar met de meest bij de merrie passende hengsten gedekt waarbij ik een zo goed mogelijk veulen probeer te fokken.

Zo heb ik elk jaar een aansprekende collectie veulens en deze zijn in principe allemaal te koop.

Daarnaast heb ik ook een aantal zeer interessante jonge paarden en sportpaarden die te zien zijn op mijn website en op mijn Youtube kanaal.

Verder heb ik een uitgebreid netwerk van fokkers en ruiters in Nederland waarmee ik samenwerk zodat er altijd wel een geschikt paard voor de client te vinden is.

Samengevat verkoopt De Jeu Dressage in principe haar eigen fokprodukten maar doet dit ook graag in opdracht van andere fokkers/eigenaren.

Klik hier voor ons recente aanbod van paarden voor de verkoop.

Nieuws

26-2-2017 Een mooi weekend voor De Jeu Dressage paarden

Een mooi weekend voor 2 door De Jeu gefokte paarden: Asther de Jeu v.Contango x Jazz werd door Tosca Visser zeer vakkundig naar een prachtige 6e plaats op het NK Indoor gereden met zeer mooie scores en MDB’s Eskara...

Lees meer
11-3-2016 De lente moet nog beginnen… maar de eerste 4 veulens zijn er!

Het veulenseizoen is vroeg begonnen dit jaar: de eerste 4 veulens zijn geboren, allen gezond en ze zien er stuk voor stuk prachtig uit! (zegt elke moeder van haar kinderen natuurlijk..;-) Lumière de Jeu ET van Sezuan uit Giuilanta...

Lees meer
07-1-2016 Een gezond, gelukkig en bijzonder 2016 toegewenst!

Ik wens iedereen een gezond, gelukkig en bijzonder 2016 toe met allen die je lief zijn, mens en dier! Terugkijkend op 2015 kan ik niet anders dan dankbaar zijn voor alle bijzondere momenten die ik met mijn familie –...

Lees meer
Bekijk al het nieuws