Verkoop

De Jeu Dressage verkoopt regelmatig veulens en sportpaarden uit eigen fokkerij.

Omdat het een privé fokkerij is moet ik door verkoop mijn stal draaiende houden zodat ik in staat blijf steeds weer kwaliteitsvolle fokprodukten af te leveren.

Mijn fokmerries worden elk jaar met de meest bij de merrie passende hengsten gedekt waarbij ik een zo goed mogelijk veulen probeer te fokken.

Zo heb ik elk jaar een aansprekende collectie veulens en deze zijn in principe allemaal te koop.

Daarnaast heb ik ook een aantal zeer interessante jonge paarden en sportpaarden die te zien zijn op mijn website en op mijn Youtube kanaal.

Verder heb ik een uitgebreid netwerk van fokkers en ruiters in Nederland waarmee ik samenwerk zodat er altijd wel een geschikt paard voor de client te vinden is.

Samengevat verkoopt De Jeu Dressage in principe haar eigen fokprodukten maar doet dit ook graag in opdracht van andere fokkers/eigenaren.

Klik hier voor ons recente aanbod van paarden voor de verkoop.

Ninette de Jeu

Leeftijd 5-5-2018 Kleur donkerbruin Stokmaat nvt Stamboek Kwpn Geslacht V
For sale

Een prachtige dochter van Desperado met maat en goede bewegingen is Ninette de Jeu uit Ivette v. Negro x Jazz x Ulft Ivette is de halfzus van de Kwpn hengst Hennessy en is een interessant prospect voor sport en fokkerij.

Erynn de Jeu

Leeftijd 19-4-2018 Kleur zwart Stokmaat nvt Stamboek Kwpn Geslacht V
For sale

Erynn de Jeu is een zeer mooi gemodelleerde en best bewegende dochter van de Oldenburger stempelhengst Rubin-Royal uit Etango de Jeu v. Negro x Contango x Rubinstein, 4 GP hengsten op een rij! Zeer interessant voor de fokkerij.

Lior de Jeu

Leeftijd 11-6-2016 Kleur zwart Stokmaat nvt Stamboek KWPN Geslacht M
For sale

Lior de Jeu is een zeer goed ontwikkelde hengst van de veelbelovende jonge KWPN hengst Glock's Toto jr. x Negro x Ex Libris xx uit de beroemde Edoste lijn. Lior is in gedeeld eigendom met buitenlandse investeerders en te koop

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Kolana

Leeftijd 2014 Kleur bruin Stokmaat 1.69 Stamboek KWPN Voorlopig keur Geslacht V
For sale

Kolana is een bijzonder goed ontwikkelde merrie van de jonge hengst Ferdeaux, uit Dolana v. Vivaldi x Houston. Zij is als 3 jarige Kampioen van CK Friesland geworden en heeft deelgenomen aan de NMK 2018. Kolana is geveild op de StarSale veiling in Drachten en gekocht door Emmy de Jeu en mede-eigenaar Kirsten Brouwer Kolana laat zich bijzonder goed bewerken en is in training bij Kirsten Brouwer en zij is te koop.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Nieuws

26-2-2017 Een mooi weekend voor De Jeu Dressage paarden

Een mooi weekend voor 2 door De Jeu gefokte paarden: Asther de Jeu v.Contango x Jazz werd door Tosca Visser zeer vakkundig naar een prachtige 6e plaats op het NK Indoor gereden met zeer mooie scores en MDB’s Eskara...

Lees meer
11-3-2016 De lente moet nog beginnen… maar de eerste 4 veulens zijn er!

Het veulenseizoen is vroeg begonnen dit jaar: de eerste 4 veulens zijn geboren, allen gezond en ze zien er stuk voor stuk prachtig uit! (zegt elke moeder van haar kinderen natuurlijk..;-) Lumière de Jeu ET van Sezuan uit Giuilanta...

Lees meer
07-1-2016 Een gezond, gelukkig en bijzonder 2016 toegewenst!

Ik wens iedereen een gezond, gelukkig en bijzonder 2016 toe met allen die je lief zijn, mens en dier! Terugkijkend op 2015 kan ik niet anders dan dankbaar zijn voor alle bijzondere momenten die ik met mijn familie –...

Lees meer
Bekijk al het nieuws