Aanbod

Ninette de Jeu

Leeftijd 5-5-2018 Kleur donkerbruin Stokmaat nvt Stamboek Kwpn Geslacht V
For sale

Een prachtige dochter van Desperado met maat en goede bewegingen is Ninette de Jeu uit Ivette v. Negro x Jazz x Ulft Ivette is de halfzus van de Kwpn hengst Hennessy en is een interessant prospect voor sport en fokkerij.

Erynn de Jeu

Leeftijd 19-4-2018 Kleur zwart Stokmaat nvt Stamboek Kwpn Geslacht V
For sale

Erynn de Jeu is een zeer mooi gemodelleerde en best bewegende dochter van de Oldenburger stempelhengst Rubin-Royal uit Etango de Jeu v. Negro x Contango x Rubinstein, 4 GP hengsten op een rij! Zeer interessant voor de fokkerij.

Kolana

Leeftijd 2014 Kleur bruin Stokmaat 1.69 Stamboek KWPN Voorlopig keur Geslacht V
For sale

Kolana is een bijzonder goed ontwikkelde merrie van de jonge hengst Ferdeaux, uit Dolana v. Vivaldi x Houston. Zij is als 3 jarige Kampioen van CK Friesland geworden en heeft deelgenomen aan de NMK 2018. Kolana is geveild op de StarSale veiling in Drachten en gekocht door Emmy de Jeu en mede-eigenaar Kirsten Brouwer Kolana laat zich bijzonder goed bewerken en is in training bij Kirsten Brouwer en zij is te koop.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Korado de Jeu

Leeftijd 2015 Kleur donkerbruin Stokmaat nvt Stamboek Kwpn Geslacht M
For sale

Korado de Jeu heeft ook een zeer interessante afstamming: zoon van de GP hengst H-Ekwador v. Heraldik x Corofino x Landgraf en Okara de Jeu v. Jetset D x Rubinstein, moeder van Don de Jeu ggh in Zweden en Finland en Eskara de Jeu NMK kampioene 2012. Korado heeft ook heel veel bloed en fantastisch losse bewegingen. Korado de Jeu is zadelmak en te koop

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Jett de Jeu

Leeftijd 2014 Kleur zwart Stokmaat nvt Stamboek kwpn Geslacht M
For sale

Jett de Jeu s. Glock's Zonik x Sisther de Jeu Elite sport s. Gribaldi x Amor is een geweldige stoere zoon van Sisther de Jeu, een van de 5 veulens in 2014 van Sisther. Hij heeft maat, prachtig exterieur en is gezegend met 3 goede gangen, een waardige zoon van zijn moeder! Jett is gestart in klasse L2 en is te koop. Jett de Jeu is in mede-eigendom van VanEykHorses Australia.

Jynn de Jeu

Leeftijd 2014 Kleur bruin Stokmaat nvt Stamboek kwpn Geslacht M

Zeer mooi gemodelleerd hengstveulen van de beroemde vererver De Niro uit onze Edoste de Jeu v. Negro x Ex Libris xx x Grundstein uit de bekende Edoste lijn, een van Oldenburgs beste merrielijnen, o.a. uit deze lijn komen de hengsten Serano Gold, Sun Gold, Best of Gold, Diamo Gold, die uit dezelfde moeder, Elfe komt. Jynn de Jeu kan zeer goed bewegen en heeft veel hengstuitstraling. Jynn is nu onder het zadel en laat zich fijn bewerken, hij is met succes gestart in L2 en is te koop.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Ice de Jeu

Leeftijd 14 juni 2013 Kleur vos Stokmaat nvt Stamboek KWPN Geslacht M
Bekijk filmpje For sale

Ice de Jeu is een mooi gevormde en zeer goed bewegende ruin van Chagall D&R uit de helaas overleden Sisther II, v. Skorpio x Irco Polo uit de moederlijn van Sisther de Jeu. Ice is onder het zadel en is zeer fijn te rijden met een goede bewegingstechniek.

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Horacio de Jeu

Leeftijd 2012 Kleur donkerbruin Stokmaat nvt Stamboek KWPN Geslacht M
Bekijk filmpje For sale

Horacio de Jeu V. Dream Boy x Emma Ster Prok V. Rohdiamant x Diamond Hit is een zeer goed bewegend en knap hengstveulen. Hij was kampioen van de jonge veulenkeuring in Tolbert. Horacio is zeer interessant als hengst, hij komt uit de Edostelijn waar al meerdere hengsten voortgekomen zijn. Horacio de Jeu is zadelmak en laat zich super bewerken, kortom een zeer interessante dressuurbelofte!

Bekijk dit paard op horsetelex.nl

Nieuws

26-2-2017 Een mooi weekend voor De Jeu Dressage paarden

Een mooi weekend voor 2 door De Jeu gefokte paarden: Asther de Jeu v.Contango x Jazz werd door Tosca Visser zeer vakkundig naar een prachtige 6e plaats op het NK Indoor gereden met zeer mooie scores en MDB’s Eskara...

Lees meer
11-3-2016 De lente moet nog beginnen… maar de eerste 4 veulens zijn er!

Het veulenseizoen is vroeg begonnen dit jaar: de eerste 4 veulens zijn geboren, allen gezond en ze zien er stuk voor stuk prachtig uit! (zegt elke moeder van haar kinderen natuurlijk..;-) Lumière de Jeu ET van Sezuan uit Giuilanta...

Lees meer
07-1-2016 Een gezond, gelukkig en bijzonder 2016 toegewenst!

Ik wens iedereen een gezond, gelukkig en bijzonder 2016 toe met allen die je lief zijn, mens en dier! Terugkijkend op 2015 kan ik niet anders dan dankbaar zijn voor alle bijzondere momenten die ik met mijn familie –...

Lees meer
Bekijk al het nieuws